Selskabsmenu - Februar-Marts-April


3 retter 375kr. per person
Kroens snacks 105kr. per person
Inkl. bobler 195kr. per person
SNACKS
Sprød urtecrustade med rygeost, purløg og rogn
Forårsrulle af glaskål med små salater og friskost
Stegt rösti med modnet bacon og peber
FORRET
Stegte kammusling, olivenolie, mandler, nye danske kartofler og salat af grønne asparges ( i sæson)
eller
Kroens egen saltede laks, æggecreme. urtesalat og hytteost
eller
Bagt helleflynder, selleri og beurre blanc med stenbidderrogn
vild brøndkarse-emulsion og salat fra marken i Lejre
HOVEDRET
Tørmodnet oksemørbrad, rosmarin og hvidløgscreme med lys skysauce, brunet smør og urteolie
eller
Grillet kyllingebryst fra Dalbakkegård i BBQ-marinade
eller
Smørstegt pankopaneret kulmule med luftig hollandaise
serveres med
Smørstegt rosenkål i purløgsvinaigrette
Porrer i citron med agurker, grillede og marinerede i æblecider fra Lejre
Evighedsstegte rødbeder med bær vinagrette fra sommerens sylt
Kartofler i smør og løvstikke
Små skud og salater fra marken i Lejre
DESSERT
Yoghurt fromage, citron sorbet, ristet havre og citrus urter
eller
"Peach Melba"
Mørk chokolade skal, fyldt med hindbær mousse, syltede ferskner og vanilje is
eller
Chokoladetærte med citrus, kakao og pistacie iscreme