Menukort

Frokostmenu

Stegt sild

Kompot af porre fra Godis & fedtegrever

125 dkr.

Kroens karrysild

Kapers & smilende æg

115 dkr.

Kroens koldrøget laks

Æggesalat & friske urter

145dkr.

Rejesalat & rogn

Cocktaildressing & urtesalat

145 dkr.

Pankopaneret fiskefilet

Kroens remoulade & citron

115 dkr.

Pankopaneret fiskefilet

Håndpillede rejer, citron & mayonnaise

155 dkr.

Tatar af okse

Svamperemoulade & sprøde chips

155 dkr.

Hønsesalat

Sprød skinke, saltede sgurker & purløgsemulsion

140 dkr.

Roastbeef

Pickles, sprøde løg, sylt & peberrod

130 dkr.

'Schnitzel'

Surkål, kapers, Ventreche & brunet smør

165 dkr.

Europæiske oste

Ristet rugbrød, knækbrød & kompot

165 dkr.

Crêpe

Custard, blodappelsin & karamelis

125 dkr.

Kaffe & chokolade fra Mikkel Friis

Kaffemousse, chokoladesorbet & kirsebær

125 dkr.

Cannelles de Bordeaux

Vanilje & mørk rom

65 dkr.

Vi tager forbehold for ændringer i menukortet.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til allergener og tilpasser gerne vores menu, så den imødekommer jeres behov

Aftenmenu

En aften på Kroen

Bobler, snacks, 4 retter, vinmenu, vand, kaffe/te & søde

995 dkr.

Tilvalg kroens oste til menuen

135 dkr.

Svogerslev Kro menu

3 retter // 4 retter

450 dkr. // 550 dkr.

Helleflynder & Ajo Blanco // Gnocchi & Parmesan

Peberbøf // Crêpe & blodappelsin

Menu inklusiv vinmenu

3 retter // 4 retter

695 dkr. // 895 dkr.

Snacks

3 slags snacks

3 snacks sammensat af køkkenet

125 dkr.

Østers Fine de Claire

Soya, citrus & jordnøddeolie

1 stk. 40 dkr. // 6 stk. 195 dkr.

Gougéres

Lufttørret skinke & Vesterhavsost

55 dkr.

Oliven & saltede mandler

85 dkr.

De Klassiske

Schnitzel

Surkål, kapers, Ventreche & brunet smør

275 dkr.

Kroens peberbøf

Peber sauce, Pommes Anna & løg frit

200 gram oksemørbrad // 395 dkr.

Ribeye af krogmodnet okse

Kroens pommes frites & sauce Bearnaise

395 dkr.

Krebinet

Svampesauce, kalvebrisler & bitre salater

275 dkr

Ala Carte

Vi anbefaler 3-4 retter

Rimmet helleflynder

Ajo Blanco, knoldselleri & granskud

155 dkr.

Gnocchi

Parmesan, lardo & ristet sort peber

165 dkr.

Kyllingeleverparfait

Kompot af løg & sprød vaffel

125 dkr.

Tatar af krogmodnet oksemørbrad

Syltede bøgehatte, sennep & sprøde chips

185 dkr.

Crêpe

Custard, blodappelsin & karamelis

125 dkr.

Kaffe & chokolade fra Mikkel Friis

Kaffemousse, chokoladesorbet & kirsebær

125 dkr.

Kroens udvalg af oste

Kompot & ristet rugbrød

195 dkr.

Cannelles de Bordeaux

Vanilje & mørk rom

65 dkr.

Børnenes Kro

Kroen rejecocktail

Håndpillede rejer, salat fra Godis & 1000 ø's dressing

125 dkr.

Fish 'n chips

Håndskåret pommes frites, friteret fisk & 1000 ø's dressing

125 dkr.

Børneis

45 dkr.

Vi tager forbehold for ændringer i menukortet.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til allergener og tilpasser gerne vores menu, så den imødekommer Jeres behov

Klassiske kroretter og nytænkende à la carte

Hos Svogerslev Kro holder vi fast i og værner om de gamle traditioner, men bringer også nye til.

Derfor kan du både nyde traditionelle kroretter, men også vores nyere à la carte kort som giver et ’friskt pust’. 
Af traditionelle kroretter har vi eksempelvis vores flamberede peberbøf, som har en lang historik på Svogerslev Kro. Vi har genoptaget den gamle tradition, og flamberer bøffen ved bordet.

På kroen laver vi altid mad fra bunden af råvarer fra dansk jord. Masser af frisk fisk, grøntsager fra egnen omkring Svogerslev og mejeri fra de mindste og bedste små producenter.
Årstiden og det danske vejr dikterer altid, hvad der er på menuen så den følger sæsonerne tæt.

Vi glæder os meget til at byde jer indenfor til en dejlig aften på kroen.

Italiensk aften på kroen

Italiensk aften på kroen

Lørdag d. 5. april byder vi indenfor til en særlig aften - vi hylder nemlig det italienske køkken og byder denne aften på en særlig menu.
6 serveringer, bestående af 3 snacks og 3 retter — 550 kr. pr. person:

SNACKS
/Arancini med røget mozzarella og risotto
/Bacalao af torsk & hvidløg
/Friterede kroketter af griseskank
 
GNOCCHI
/med spinat, lardo, peber & parmesansauce
 
FRITEREDE KOTELETTER
/på skaft med brunet smør, kapers & skalotteløg
/Stegte kartofler med salvie
/Grillet kål & bagna cauda

DESSERT
/lun rabarber frangipane med mascarpone
 
Vores tjener- og sommelierteam har lavet en vinmenu og fundet de sjove, store og spændende italienske flasker frem (tilkøb). Der vil selvfølgelig også være Negroni, Aperol og limoncello i cocktailsglassene og en lille Affogato at slutte aftenen af på (tilkøb).

Book dit bord allerede nu 🇮🇹