Menukort

Frokostmenu

Stegt sild

Stuvede kartofler & surkål

115 dkr.

Pankopaneret fiskefilet

Grillet citron & kroens remoulade

115 dkr.

Pankopaneret fiskefilet

Håndpillede rejer, grillet citron & mayonnaise

155 dkr.

Æg & rejer

Smilende æg, håndpillede rejer & persillemayo

155 dkr.

Hønsesalat

Grov sennep, saltet agurk, confiterede løg & bacon

110 dkr.

Tatar af okse

Confiterede rørhatte, svampeemulsion & ristet rugbrød

130 dkr.

Roastbeef

Pickles, syltede agurk & ristede løg

130 dkr.

Friteret Camembert fra Hårbølle mejeri

Hjemmelavet marmelade & ristet rugbrød

120 dkr.

Kroens udvalg af oste

Sommerens garniture & ristet rugbrød

165 dkr.

Æbler fra haven & rosmarin

Lun mandelkage, karamelliseret æblepure & iscreme med rosmarin

125 dkr.

Mælkeis & honning

Is lavet på mælk fra Søtofte, honning fra Roskilde Kloster & olivenolie

100 dkr.

Choux

Figner fra Møn, confiteret citrus & vanilje

65 dkr.

Petit four

65 dkr.

Vi tager forbehold for ændringer i menukortet.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til allergener og tilpasser gerne vores menu, så den imødekommer jeres behov

Hyggelig frokost et stenkast fra Roskilde

Svogerslev Kro byder hver dag fra klokken 12-15 på dejlig frokost i vores hyggelige og lune krostuer.

Om sommeren kan du ligeledes nyde din frokost i det grønne, da vi også tilbyder udendørsservering.
Vi har en skøn frokostmenu, som er tilpasset årstiden og lavet med de bedste råvarer fra lokale samarbejdspartnere. Til frokost byder vi på en lang række smørrebrød, som både er klassiske stykker, men også nogle klassikere med et tvist, og de serveres altid på vores hjemmebagte rugbrød og briochebrød.

Aftenmenu

Snacks & bobler

165 dkr. pr. person

En aften på Kroen

Bobler, 3 snacks, 4 retter, vinmenu, vand, kaffe/te og petit four

1200 dkr.

Tilvalg kroens ostebord til menuen

135 dkr.

Svogerslev Kro menu

3 retter // 4 retter

450 dkr. // 550 dkr.

Beder fra Godis // Agnolotti // Lam fra Varde Ådal // Æbler fra haven

Menu inklusiv vinmenu

3 retter // 4 retter

765 dkr. // 965 dkr.

Snacks

Oliven og saltet Mirabelle blommer

40 dkr.

Østers Fine de claire

Mignonette med blommer, tomat og syltede løgblomster

1 stk. 35 dkr. // 6 stk. 165 dkr.

3 slags snacks

Køkkenet sammensætter lidt snacks, lidt friteres, lidt sprødt og lidt friskt

125 dkr.

De Klassiske

Jægerschnitzel af gris fra Troldgården

Danske kartofler, stuvede svampe og saltede tyttebær

295 dkr.

Kroens peberbøf, flamberes ved bordet

Bladgrønt fra Godis, nye danske kartofler og pebersauce

225 gram oksemørbrad // 395 dkr.

Tilvalg af kroens hjemmelavede pommes frites og bearnaise

75 dkr.

Stegt krogmodnet rib-eye

Knoldselleri fra Godis, syltede løg og sauce Bordelaise

250 gram // 325 dkr.

Ala Carte

Vi anbefaler 3-4 retter

Bagte gule beder fra Godis

'Hotsauce', rogn & havtorn fra Lynghøjsøerne

145 dkr.

Agnolotti med salsiccia fra Troldgården

Kål fra Godis & sauce på Parmesan

155 dkr.

Bagt torsk

Sommerkål fra Godis & hyldeblomst blanquette

215 dkr.

Tatar af okse

Confiterede rørhatte fra Hvalsø, svampeemulsion & ristet rugbrød

195 dkr.

Tilvalg af Kroens hjemmelavede pommes frites

65 dkr.

Lam fra Varde Ådal

Salsa Verde, gulerødder fra Godis & lammesauce

225 dkr.

Æbler fra haven & rosmarin

Lun mandelkage, karamelliseret æblepure & iscreme med rosmarin

125 dkr.

Mælkeis & honning

Is lavet på mælk fra Søtofte, honning fra Roskilde Kloster & olivenolie

100 dkr.

Kroens udvalg af oste

Sommerens garniture og ristet rugbrød

195 dkr.

Choux

Figner fra Møn, confiteret citrus & vanilje

65 dkr.

Petit four

65 dkr.

Børnenes Kro

Frikadelle af kulmule og laks

85 dkr.

Friteret kyllingelår, udbenet og paneret i sprøde cornflakes

105 dkr.

Alle retter børnenes valg serveres med broccoli, pommes og 1000 ø’s dressing

Børneis

45 dkr.

Vi tager forbehold for ændringer i menukortet.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til allergener og tilpasser gerne vores menu, så den imødekommer Jeres behov

Klassiske kroretter og nytænkende à la carte

Hos Svogerslev Kro holder vi fast i og værner om de gamle traditioner, men bringer også nye til.

Derfor kan du både nyde traditionelle kroretter, men også vores nyere à la carte kort som giver et ’friskt pust’. 
Af traditionelle kroretter har vi eksempelvis vores flamberede peberbøf, som har en lang historik på Svogerslev Kro. Vi har genoptaget den gamle tradition, og flamberer bøffen ved bordet.

På kroen laver vi altid mad fra bunden af råvarer fra dansk jord. Masser af frisk fisk, grøntsager fra egnen omkring Svogerslev og mejeri fra de mindste og bedste små producenter.
Årstiden og det danske vejr dikterer altid, hvad der er på menuen så den følger sæsonerne tæt.

Vi glæder os meget til at byde jer indenfor til en dejlig aften på kroen.

Franske dage på Svogerslev Kro

Igen i år hylder vi Frankrig og deres lange kulinariske historie.

Ud fra sæsonens grønne sager fra vores mark i Lejre, hos Frederik på Godis grønt, de bedste mejerier i Danmark og skønt kvæg og kyllinger, der har haft det godt, laver vi en menu der kun serveres i denne uge.

300 kr for 3 retter.

Se menuen her