Eventkalender 2025

Vi elsker at krydre hverdagen med lidt særlige stunder - så her har du et overblik over vores kommende begivenheder på kroen. Flere begivenheder er i vente.

Vi glæder os meget til at dele både hverdag og fest med jer.

Hvis der skulle være spørgsmål, er i mere end velkommen til at kontakte os på 46383005 eller på [email protected]

Winemakers Dinner - fredag d. 10. oktober

Vi får helt særligt besøg på Svogerslev Kro d. 10. oktober – når legendariske Pierre Amadieu fra Gigondas gæster os til en aften i samarbejde med Erik Sørensen Vin.
Siden 1929 har familien Amadieu skabt vine med dybde, elegance og respekt for terroir i hjertet af Rhône. I dag står 3. generation, Pierre, i spidsen – og nu kan du møde ham og smage nogle af husets ikoniske vine.

Aftenens menu & vine:

/Choux, vesterhavsost & skinke

/Mandler & oliven

/Grønne crudité fra Godis

/Østers Josephine & mignonnette

Grand Romane - Gigondas Blanc - 2023

/Kammusling, aquachille & grønne jordbær

Romane Machotte - Gigondas Rosé - 2024

/Pithvier af due, foie gras, trøffel & rødbede

Grand Romane - Gigondas - 2022

Grand Romane - Gigondas - xxxx

/Grillet krogmodnet oksereb med grønne peberkorn

Gigondas le Pas de l’Aigle - Cru Rhône - 2020

Gigondas le Pas de l’Aigle - Cru Rhône - xxxx

/Blommer, vanilje & valdnøder

Muscat Beaumes de Venise

Pris: 1.295,- pr. person


En unik aften i selskab med et af Rhônes største navne – pladserne er begrænsede

Mortens aften d. 10. november 2025

Traditionen tro!

/Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler. Hertil bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven, hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær & andesauce med fløde

/Bagt "æbletærte", kanel, fed creme fraiche og citron

2 retter 350 dkr.

21. november, 28. november, 5. december og 12. december 2025

Julebal på Svogerslev Kro! Live musik, god hjemmelavet julemad, fri bar og dans hele aftenen!

Mad & Portvin d. 27. november 2025

I samarbejde med Drikportvin.dk - mere info følger.
Læs mere her

31. december 2025

Nytårsmenu 2025 bliver bedre end nogensinde før. Glæd jer til et brag af en menu!