Eventkalender 2023

D. 16 oktober 2023 til og med 22. oktober 2023
Igen i år hylder vi Frankrig og deres lange kulinariske historie.
Ud fra sæsonens grønne sager fra vores mark i Lejre, hos Frederik på Godis grønt, de bedste mejerier i Danmark og skønt kvæg og kyllinger, der har haft det godt, laver vi en menu der kun serveres i denne uge.
3 retter for 300 dkr.
Steak tatare, syltede ramsløg, cornichoner, dijon, cognac og sprøde chips
“Coq au vin” - Kylling fra Hopballe Mølle, løg fra Godis Grønt, stegte svampe, 50/50 kartoffelmos og Sauce Bordelaise
Crêpes Suzette, flamberet i Grand Marnier med appelsinsorbet
D. 28 oktober 2023 Kokketræf og Jubilæum for Compagniet ved Helge Sidor
En storslået og helt igennem unikt aften udspiller sig på Svogerslev kro. Francis Cardenau, Mikkel Maarbjerg, Jens Vestergaard, Michael Craig, Henrik Ravnemose og Peter Møller, mødes i køkkenet til en festforestilling af mad på aller øverste hylde. Til at fremføre dette styres slagets gang af Dan Rauhe Christensen, Christian "Jønne" Jørgensen
og Anders Preisler.
Det bliver en kæmpe aften! Der er rift om pladserne, der udover mad og vin også byder op til fest og dans ved det efterhånden legendariske band S(K)RÅL. Bestil bord og plads via Compagniets hjemmeside.
Menu & vine
3 x Snacks
(Peter Møller)
Millésime 1996 Dégorgé juin 2023
Champagne Grand Cru
præsenteret af Monsieur Philippe Secondé
(mon frère) fra Champagne Barnaut
Grillet hummer, savagnin, selleri og caviar
(Peter Møller)
Riesling Pfersigsberg Grand Cru 2015
præsenteret af Monsieur Sébastien Mann
fra Vignoble de 3 Terres - Domaine Mann
Caille en ballotine avec apricots et haricots blancs
(Francis Cardeneau)
Fosso Cancelli Pecorino 2018
præsenteret af Signora Chiara Ciavolich
fra Ciavolich Vini 1853
Boudin Noir med blommer
(Michael Craig & Jens Vestergaard Jensen)
Barbera d’Alba Valletta 2019 Magnum
præsenteret af Signore Matteo Alario
fra Azienda Agricola Claudio Alario
Sprøde kalvebrissler med morkelsauce og garniture
(Mikkel Maarbjerg)
Charmes-Chambertin Grand Cru 2018
præsenteret af Monsieur Denis Marchand
fra Domaine Marchand Frères
Tourte med røget okse short rib
(Henrik Ravnemose)
Cuvée Inaraja 2014 eller 2015
præsenteret af Senora Teresa Folgado
fra Castillo Monte La Reina
Soufflé med efterårsbær og Mikkel Friis chokolade
(Peter Møller)
Cuvée Marie-Jeanne 1998
præsenteret af Monsieur Thierry Daulhiac
fra Château Le Payral
Kuvertpris: kr. 3.000,00 dkr. alt inkl.
Mortens aften 10 november 2023
Traditionen tro!
Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler
Bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven
Hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær og andesauce med fløde
Bagt æbletærte, kanel, fed creme fraiche og citron
2 retter 350 dkr.
24 november, 1 december, 8 decemeber og 15 december 2023
Julebal på Svogerslev Kro! Live musik, god hjemmelavet julemad, fri bar og dans hele natten!
31 decemeber 2023
Nytårsmenu 2023 bliver bedre end nogensinde før. Glæd Jer til et brag af en menu!
Vi elsker at krydre hverdagen med lidt særlige stunder - så her har du et overblik over vores kommende begivenheder på kroen. Flere begivenheder er i vente.
Vi glæder os meget til at dele både hverdag og fest med jer.
Hvis der skulle være spørgsmål, er i mere end velkommen til at kontakte os på 46383005 eller på [email protected]
