


Eventkalender 2025
Fransk uge på kroen. 8 februar til 16 februar 2025
Fransk løgtærte, sorte oliven og oregano
Gougères med creme af 24 mdns Comte og Bayonne skinke
Oeufs mimosa
Klassisk rørt tatar med æggeblomme, cognac, dijon, tomat & peberrod
Salat med frisse, endive & sennepsvinagrette
Boeuf Bourguignon med oksemørbrad, ventreche, perleløg, gulerødder & pommes puré
Creme brulé med vanilje & økologisk fløde
7 serveringer. Pris pr. pers. 350 dkr.
Portvinsaften med Drikportvin.dk
Smagningen foregår torsdag den 13. Marts 2025 kl. 18.00
I de hyggelige lokaler på den gamle stråtægte kro skal vi i samarbejde med Nicklas fra drikportvin.dk have en kulinarisk oplevelse med god mad og dejlige drikke
Der serveres en 3 retters menu mens DrikPortvin.dk sørger for de tilhørende portvine og fortællinger om vinene og produktionen i Douro.
Aperitif - Pedra Alta White Port No. 3
Paté en Croute - lavet på gris fra Troldgaarden, kompot på tørret frugt og sylt
Vieira de Sousa 10 Års White Port og Bulas 10 Års Dry White
Faseret vagtel, rødbeder & aromatisk sauce
Vieira de Sousa Late Bottled Vintage 2011 og Quinta do Pego Vintage 2000
Chokoladesorbet, creme Angalise, olivenolie & ristede hasselnødder
DR Colheita 2007 og Bulas 20 Års Tawny
800 dkr. pr pers.
Påske på kroen 2025
Surdejsboller af Ølandshvede
Frisk bagt rugbrød
Krydderfedt med urter og grever
Pisket kærnemælkssmør
Kryddermarinerede sild, syltede løg, dild & cremefraiche
Kroens karrysild med friske æbler, løg, karse & kapers
Økologisk æg, håndpillede rejer med kroens mayonnaise & syltede tomater
Saltet laks fra egen røgeovn, kørvel, dild, frissé & fennikel
Tartelet med påskekylling fra Hopballemølle og asparges
Braiseret bov af frilands lam, confiterede hvidløg & løg
Lammesky med spæk og salvie
Lun kartoffel salat med skalotteløg, timian & rosmarin
Citrontærte med Marangs og melis
Tilkøb til påskebordet
2 slags oste fra små mejerier, knækbrød og syltet sager (god til 2 personer)
Røget ål i terrin med hvidkål, sennep og æblekompot
Kroens baconleverpostej, svampe og syltede agurker
Stegt rødspættefilet, syltede grøntsager fra Godis i remoulade, karse og citron
Medisterpølse med kålsalat og grov sennep
2 slags macarons med mocca & mørk chokolade
Svogerslev kro's påskebord 2024 priser
Pris på kroen 395 dkr. pr. pers. (min. 4 personer)
Pris ud af huset 335 dkr. pr. pers. (min. 2 personer)
Pris pr tilvalg 65 kr. pr. stk. pr. person.
Sankt Hans på kroen
- MED RD Jazz duo, under blodbøgen i kroens nye have.
Mere info følger
Skaldyraften på kroen 2025
D. 21 juni og 2 august byder vi endnu engang indenfor til vores skaldyrsaften og en aften i havets tegn. Nyd det BEDSTE og friskeste fra havet, som er i sæson netop nu.
Menuen koster 995 kr. pr. person, og serveres ad flere omgange ved bordet.
Første servering
Østers mignonette
Friterede østers m. tatare sauce
Anden servering
Bikini Skagentoast m. egen røget laks
Pil-selv rejer
Citron-mayo
Blåmuslingemulsion
Grønt fra godis.
Tredje servering
Fritto misto - sprutte, fisk & grønt
Grillet jomfruhummer med urtesmør
Fjerde servering
Halv hummer, grillet m. pommes frites & citron-mayo
Dessert
Pandekager med is & bær
5 serveringer - 995 dkr. pr. person
Mortens aften 10 november 2025
Traditionen tro!
Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler
Bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven
Hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær og andesauce med fløde
Bagt "æbletærte", kanel, fed creme fraiche og citron
2 retter 350 dkr.
21 november, 28 november, 5 december og 12 decemeber 2025
Julebal på Svogerslev Kro! Live musik, god hjemmelavet julemad, fri bar og dans hele aftenen!
31 december 2025
Nytårsmenu 2025 bliver bedre end nogensinde før. Glæd Jer til et brag af en menu!
Vi elsker at krydre hverdagen med lidt særlige stunder - så her har du et overblik over vores kommende begivenheder på kroen. Flere begivenheder er i vente.
Vi glæder os meget til at dele både hverdag og fest med jer.
Hvis der skulle være spørgsmål, er i mere end velkommen til at kontakte os på 46383005 eller på [email protected]
