Eventkalender 2025

Fransk uge på kroen. 8 februar til 16 februar 2025

Fransk løgtærte, sorte oliven og oregano  

Gougères med creme af 24 mdns Comte  og Bayonne skinke 

Oeufs mimosa

Klassisk rørt tatar med æggeblomme, cognac, dijon, tomat & peberrod 

Salat med frisse, endive & sennepsvinagrette  

Boeuf Bourguignon med oksemørbrad, ventreche, perleløg, gulerødder &  pommes puré  

Creme brulé med vanilje & økologisk fløde 

 

7 serveringer. Pris pr. pers. 350 dkr.

Portvinsaften med Drikportvin.dk

Smagningen foregår torsdag den 13. Marts 2025 kl. 18.00

I de hyggelige lokaler på den gamle stråtægte kro skal vi i samarbejde med Nicklas fra drikportvin.dk have en kulinarisk oplevelse med god mad og dejlige drikke
Der serveres en 3 retters menu mens DrikPortvin.dk sørger for de tilhørende portvine og fortællinger om vinene og produktionen i Douro.

 

Aperitif - Pedra Alta White Port No. 3

Paté en Croute - lavet på gris fra Troldgaarden, kompot på tørret frugt og sylt

Vieira de Sousa 10 Års White Port og Bulas 10 Års Dry White

Faseret vagtel, rødbeder & aromatisk sauce

Vieira de Sousa Late Bottled Vintage 2011 og Quinta do Pego Vintage 2000

Chokoladesorbet, creme Angalise, olivenolie & ristede hasselnødder

DR Colheita 2007 og Bulas 20 Års Tawny

800 dkr. pr pers.

Bestil plads her

Påske på kroen 2025

Surdejsboller af Ølandshvede

Frisk bagt rugbrød

Krydderfedt med urter og grever

Pisket kærnemælkssmør


Kryddermarinerede sild, syltede løg, dild & cremefraiche

Kroens karrysild med friske æbler, løg, karse & kapers

Økologisk æg, håndpillede rejer med kroens mayonnaise & syltede tomater

Saltet laks fra egen røgeovn, kørvel, dild, frissé & fennikel

Tartelet med påskekylling fra Hopballemølle og asparges

Braiseret bov af frilands lam, confiterede hvidløg & løg

Lammesky med spæk og salvie

Lun kartoffel salat med skalotteløg, timian & rosmarin

Citrontærte med Marangs og melis

Tilkøb til påskebordet

2 slags oste fra små mejerier, knækbrød og syltet sager (god til 2 personer)

Røget ål i terrin med hvidkål, sennep og æblekompot

Kroens baconleverpostej, svampe og syltede agurker

Stegt rødspættefilet, syltede grøntsager fra Godis i remoulade, karse og citron

Medisterpølse med kålsalat og grov sennep

2 slags macarons med mocca & mørk chokolade

Svogerslev kro's påskebord 2024 priser

Pris på kroen 395 dkr. pr. pers. (min. 4 personer)

Pris ud af huset 335 dkr. pr. pers. (min. 2 personer)

Pris pr tilvalg 65 kr. pr. stk. pr. person.

Sankt Hans på kroen

- MED RD Jazz duo, under blodbøgen i kroens nye have.

Mere info følger

Skaldyraften på kroen 2025

D. 21 juni og 2 august byder vi endnu engang indenfor til vores skaldyrsaften og en aften i havets tegn. Nyd det BEDSTE og friskeste fra havet, som er i sæson netop nu.
Menuen koster 995 kr. pr. person, og serveres ad flere omgange ved bordet.

Første servering

Østers mignonette

Friterede østers m. tatare sauce

Anden servering

Bikini Skagentoast m. egen røget laks

Pil-selv rejer

Citron-mayo

Blåmuslingemulsion

Grønt fra godis.

Tredje servering

Fritto misto - sprutte, fisk & grønt

Grillet jomfruhummer med urtesmør

Fjerde servering

Halv hummer, grillet m. pommes frites & citron-mayo

Dessert

Pandekager med is & bær

 

5 serveringer - 995 dkr. pr. person

Mortens aften 10 november 2025

Traditionen tro!

Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler

Bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven

Hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær og andesauce med fløde

Bagt "æbletærte", kanel, fed creme fraiche og citron

2 retter 350 dkr.

21 november, 28 november, 5 december og 12 decemeber 2025

Julebal på Svogerslev Kro! Live musik, god hjemmelavet julemad, fri bar og dans hele aftenen!



31 december 2025

Nytårsmenu 2025 bliver bedre end nogensinde før. Glæd Jer til et brag af en menu!

Vi elsker at krydre hverdagen med lidt særlige stunder - så her har du et overblik over vores kommende begivenheder på kroen. Flere begivenheder er i vente.

Vi glæder os meget til at dele både hverdag og fest med jer.

Hvis der skulle være spørgsmål, er i mere end velkommen til at kontakte os på 46383005 eller på [email protected]