Eventkalender 2025



Vi elsker at krydre hverdagen med lidt særlige stunder - så her har du et overblik over vores kommende begivenheder på kroen. Flere begivenheder er i vente.
Vi glæder os meget til at dele både hverdag og fest med jer.
Hvis der skulle være spørgsmål, er i mere end velkommen til at kontakte os på 46383005 eller på [email protected]
Winemakers Dinner - fredag d. 10. oktober
Vi får helt særligt besøg på Svogerslev Kro d. 10. oktober – når legendariske Pierre Amadieu fra Gigondas gæster os til en aften i samarbejde med Erik Sørensen Vin.
Siden 1929 har familien Amadieu skabt vine med dybde, elegance og respekt for terroir i hjertet af Rhône. I dag står 3. generation, Pierre, i spidsen – og nu kan du møde ham og smage nogle af husets ikoniske vine.
Aftenens menu & vine:
/Choux, vesterhavsost & skinke
/Mandler & oliven
/Grønne crudité fra Godis
/Østers Josephine & mignonnette
Grand Romane - Gigondas Blanc - 2023
/Kammusling, aquachille & grønne jordbær
Romane Machotte - Gigondas Rosé - 2024
/Pithvier af due, foie gras, trøffel & rødbede
Grand Romane - Gigondas - 2022
Grand Romane - Gigondas - xxxx
/Grillet krogmodnet oksereb med grønne peberkorn
Gigondas le Pas de l’Aigle - Cru Rhône - 2020
Gigondas le Pas de l’Aigle - Cru Rhône - xxxx
/Blommer, vanilje & valdnøder
Muscat Beaumes de Venise
Pris: 1.295,- pr. person
En unik aften i selskab med et af Rhônes største navne – pladserne er begrænsede
Mortens aften d. 10. november 2025
Traditionen tro!
/Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler. Hertil bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven, hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær & andesauce med fløde
/Bagt "æbletærte", kanel, fed creme fraiche og citron
2 retter 350 dkr.
21. november, 28. november, 5. december og 12. december 2025
Julebal på Svogerslev Kro! Live musik, god hjemmelavet julemad, fri bar og dans hele aftenen!
Mad & Portvin d. 27. november 2025
I samarbejde med Drikportvin.dk - mere info følger.
Læs mere her
31. december 2025
Nytårsmenu 2025 bliver bedre end nogensinde før. Glæd jer til et brag af en menu!
