Eventkalender 2025

Store Bededag - fredag d. 16. maj

Vi byder på en særlig Store Bededags menu.

3 retter - 400 kr.

Fars dag - torsdag d. 5. juni

Torsdag d. 5. juni markerer både grundlovsdag og fars dag. Kom forbi og fejr din far, farfar, morfar eller en anden betydningsfuld mand i dit liv med en dejlig middag hos os.

Vi byder denne aften på:

Côte de Boeuf med salater fra Godis Grønt, pommes fritter og sauce tartare.

350 kr. pr. person.

Pinse - d. 7. - 9. juni

Vi byder traditionen tro på pinsefrokost fra kl. 12 fra lørdag d. 7. juni til og med 2. pinsedag, mandag d. 9. juni.

Menuen er på trapperne...

Barnaut champagnemiddag - fredag d. 13. juni

Med Guillaume & Philippe Secondé fra Champagne Barnaut.

Menuen består af Snacks, 5-retters menu og 6 champagner til (menuen kommer snart).

1.595 kr. pr. person (alt inklusiv).

Sankt Hans på kroen - mandag d. 23. juni

- Med RD Jazz duo, under blodbøgen i kroens nye have.

Bookes via onlinebooking

Salat af grillede hvide asparges fra Søren Wiuff, ristede mandler & tørret torskerogn

Braiseret kalveskank, grillede grønne asparges fra Søren Wiuff, aromatiske urter, nye danske kartofler & sauce på braiseret løg fra Godis

De første danske jordbær, hybenrose, mørk rom & vaniljeiscreme

3-retter 395 kr. pr. person

Skaldyraften på kroen

D. 21 juni og 2 august byder vi endnu engang indenfor til vores skaldyrsaften og en aften i havets tegn. Nyd det BEDSTE og friskeste fra havet, som er i sæson netop nu.
Menuen koster 995 kr. pr. person, og serveres ad flere omgange ved bordet.

Første servering

Østers mignonette

Friterede østers m. tatare sauce

Anden servering

Bikini Skagentoast m. egen røget laks

Pil-selv rejer

Citron-mayo

Blåmuslingemulsion

Grønt fra godis.

Tredje servering

Fritto misto - sprutte, fisk & grønt

Grillet jomfruhummer med urtesmør

Fjerde servering

Halv hummer, grillet m. pommes frites & citron-mayo

Dessert

Pandekager med is & bær

 

5 serveringer - 995 kr. pr. person

Mortens aften 10 november 2025

Traditionen tro!

Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler

Bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven

Hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær og andesauce med fløde

Bagt "æbletærte", kanel, fed creme fraiche og citron

2 retter 350 dkr.

21 november, 28 november, 5 december og 12 decemeber 2025

Julebal på Svogerslev Kro! Live musik, god hjemmelavet julemad, fri bar og dans hele aftenen!



31 december 2025

Nytårsmenu 2025 bliver bedre end nogensinde før. Glæd Jer til et brag af en menu!

Vi elsker at krydre hverdagen med lidt særlige stunder - så her har du et overblik over vores kommende begivenheder på kroen. Flere begivenheder er i vente.

Vi glæder os meget til at dele både hverdag og fest med jer.

Hvis der skulle være spørgsmål, er i mere end velkommen til at kontakte os på 46383005 eller på [email protected]