Nytårsmenu

3 retter 375 kr.

NYÅRSTORSK

Med jomfruhummer soufflé, ristede hasselnødder, bagte jordskokker og skaldyrsfumé med ristedeæbler

Ølands surdejsbrød og pisket smør med kærnemælk

MELLEMRET

Med urtefarseret vagtel, portvinssauce, bitter salater, bagte beder og solbærvinagrette

100 kr. pr. person

HELSTEGT MØRBRAD

Med små gulerødder i urteemulsion, porre, 50/50 kartoffelmos, fermenterede hvidløg, tragtkantareller, trompethatte og trøffel

KARAMELISERET CITRONTÆRTE

Med chokolademousse, vaniljeiscreme og hengemte bær

TILVALG

Romainesalat til hovedretten med revet vesterhavsost, urter og skalotteløg (nok til 2 personer)

35 kr.

3 danske oste fra småmejerier, knækbrød og kompot

50 kr.

TIL CHAMPAGNEN

3 snacks, Sprøde kyllingechips med eddike og tang Selleri "forårsrulle" Syltet agurk, rygeost og rogn

125 kr.

Østers, Roumegous med grillet citron 12 stk.

250 kr.

Kransekage

30 kr.