Påsken på Svogerslev kro 2024

Vi serverer traditionen tro påskebord i vores hyggelige kro stuer. Vi starter i april og serverer en moderne og klassisk påskemenu. Denne byder på masser af de gode danske råvarer, lokale og økologiske. Traditionerne omkring påskens mad støttet op af håndværk lavet med hjertet, af råvarer fra lokalområdet. Grønne sager fra marken hos Frederik i Lejre, "Godis Grønt", lam der har haft det godt og kyllinger fra fritland og mejeri fra små, selvstændige, danske gårde. Det synes vi giver rigtig god mening!

Svogerslev Kro’s påskebord 2025

Surdejsboller af Ølandshvede

Frisk bagt rugbrød

Krydderfedt med urter og grever

Pisket kærnemælkssmør


Kryddermarinerede sild, syltede løg, dild & cremefraiche

Kroens karrysild med friske æbler, løg, karse & kapers

Økologisk æg, håndpillede rejer med kroens mayonnaise & syltede tomater

Saltet laks fra egen røgeovn, kørvel, dild, frissé & fennikel

Tartelet med påskekylling fra Hopballemølle og asparges

Braiseret bov af frilands lam, confiterede hvidløg & løg

Lammesky med spæk og salvie

Lun kartoffel salat med skalotteløg, timian & rosmarin

Citrontærte med Marangs og melis

Tilkøb til påskebordet

2 slags oste fra små mejerier, knækbrød og syltet sager (god til 2 personer)

Røget ål i terrin med hvidkål, sennep og æblekompot

Kroens baconleverpostej, svampe og syltede agurker

Stegt rødspættefilet, syltede grøntsager fra Godis i remoulade, karse og citron

Medisterpølse med kålsalat og grov sennep

2 slags macarons med mocca & mørk chokolade

Svogerslev kro's påskebord 2024 priser

Pris på kroen 395 dkr. pr. pers. (min. 4 personer)

Pris ud af huset 335 dkr. pr. pers. (min. 2 personer)

Pris pr tilvalg 65 kr. pr. stk. pr. person.

Påskedagene på Svogerslev kro

På nogle af forårets hyggeligste dage åbner vi kroen op, tænder pejsen og byder jer med familie og venner velkommen.

Vores kokke og søde tjenere har lagt sig i selen og sat rammerne for de bedste påskedage man kan tænke sig.

En klassisk påskemenu, med alle de traditioner man kunne tænke sig. Hjemmelavede snap og brændevin, gode ærlige råvarer, dufte fra køkkenets gryder man kan genkende og ægte hygge.

Vi glæder os til disse særlige dage med Jer!

Åbningstider

Palmesøndag 13 april 1200 - 1600

Skærtorsdag 17 april 1200 - 2300

Langfredag 18 april 1200 - 2300

Påskelørdag 19 april 1200 - 2300

Påskesøndag 20 april 1200 - 1600

Anden påskedag 21 april 12 - 1600

Book dit bord her