MORTENS AFTEN

Traditionen tro holder Mortens aften på kroen, og fylder stuerne Fredag d. 10. november.

Her serverer vi vores Mortens aften menu og med mulighed for tilkøb af forretter og snacks.

MORTENS AFTEN MENU

Gammeldags helstegt andesteg med brunede og hvide kartofler

Bagt sveske- og æblekompot med æbler fra haven

Hjemmelavet syltet rødkål, råsyltede tyttebær og andesauce med fløde

Bagt æbletærte, kanel, fed creme fraiche og citron

2 retter 350 kr.

Bookingen er åben og vi har kun et begrænset antal pladser.

Du kan booke dit bord her

Franske dage på Svogerslev Kro

Igen i år hylder vi Frankrig og deres lange kulinariske historie.

Ud fra sæsonens grønne sager fra vores mark i Lejre, hos Frederik på Godis grønt, de bedste mejerier i Danmark og skønt kvæg og kyllinger, der har haft det godt, laver vi en menu der kun serveres i denne uge.

300 kr for 3 retter.

Se menuen her