Franske dage på kroen

Fra den 16 oktober til 22 oktober, uge 42

Igen i år hylder vi Frankrig og deres lange kulinariske historie.

Ud fra sæsonens grønne sager fra vores mark i Lejre, hos Frederik på Godis grønt, de bedste mejerier i Danmark og skønt kvæg og kyllinger, der har haft det godt, laver vi en menu der kun serveres i denne uge.

300 kr for 3 retter.

Steak tatare, syltede ramsløg, cornichoner, dijon, cognac og sprøde chips


“Coq au vin” - Kylling fra Hopballe Mølle, løg fra Godis Grønt, stegte svampe, 50/50 kartoffelmos og Sauce Bordelaise


Crêpes Suzette, flamberet i Grand Marnier med appelsinsorbet

Franske dage på Svogerslev Kro

Igen i år hylder vi Frankrig og deres lange kulinariske historie.

Ud fra sæsonens grønne sager fra vores mark i Lejre, hos Frederik på Godis grønt, de bedste mejerier i Danmark og skønt kvæg og kyllinger, der har haft det godt, laver vi en menu der kun serveres i denne uge.

300 kr for 3 retter.

Se menuen her