En Aften på Svogerslev Kro

3 slags snacks, Sandart, Tatar af okse højreb, Grillet svinenakke BBQ, Solbær

475 kr.

Snacks

Syltede piccoline oliven

30 kr.

Smørstegt brioche

"Krystal karl" og 36 måneders comté

45 kr.

Fritteret jomfruhummer

Saltet agurk og sauce verde på urter

45 kr.

Østers, Roumegous

Grillet citron og olivenolie

1 stk. 30 kr. // 6 stk. 125 kr.

Forretter

Tatar af okse højreb

Purløgscreme, roscoff løg, pommes Aluette og ramsløg

135 kr.

Ceviche af sandart

Grillede og crudité af danske asparges og æggeemulsion

145 kr.

Hovedretter

Tatar af oksehøjreb

Purløgscreme, Roscoff løg, pommes aluette og ramsløg med pommes fritter og citron mayonaisse

185 kr.

Grillet nakke kotelet

Miso BBQ, grillede grønne asparges og sky

185 kr.

Bagt lyssej

Hvide asparges fra Søren Wiuff, mandler og rygeost

265 kr.

Den Klassiske, Hovedretter

Wienerschnitzel

 ”Dreng”, danske ærter, brassede kartofler og skysauce

220 kr.

Kroens flamberet peberbøf

Nye danske kartofler, kålsalat, grillet grønt og pebersauce

225 gram oksemørbrad 315 kr.

Stegt krogmodnet rib-eye

Hjertesalat salat, pommes frittes med tørret løg eddike og sauce bearnaise

250 gram 275 kr. // 350 gram 325 kr.

Desserter

Solbæriscreme

Marengs, karamel creme og chokolademousse

95 kr.

Danske jordbær

pistacie, fåreyoghurt og hyldeblomst

115 kr.

Cannelles med mørk rom og vanilje

45 kr.

Petit four

65 kr.

Oste fra Europa og Danmark

Ristet rugbrød, knækbrød og kompot

3 slags 105 kr. // 5 slags 165 kr.

Børnenes Kro

Frikadelle af kalv og spæk

45 kr.

Kyllingelår i yoghurt, udbenet og fritteret

35 kr.

En stor scoop vanilje is

45 kr.

Alle retter børnenes valg serveres med broccoli, pommes og 1000 ø’s dressing

Vi tager forbehold for ændringer i menukortet.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til allergener og tilpasser gerne vores menu, så den imødekommer jeres behov

Sankt Hans på Svogerslev Kro

I anledning af Sankt Hans aften d. 23. juni tilbyder Svogerslev Kro en særlig Sankt Hans menu, som kan nydes i restauranten.

MENU

Grillede jomfruhummere, hvide asparges fra Søren Wiuff, mandler, modnet spæk og hyldeblomstsyltede løg

~

Oksehøjreb, ærter, hjertesalat, brunet smør og peberbacon

~

Hindbær en surprise

2 retter 300 kr.

3 retter 350 kr.

Skal du sikre dig et bord? Så ring og book bord på + 45 46 38 30 05