Sølvbryllup

Sølvbryllup på Svogerslev Kro

æresport

 

"Hvorfor valget blev på Svogerslev Kro?
Ja vi er fra Roskilde og havde inden beslutningen været i restauranten og spise et par gange. Fantastisk mad, stemning og service!
Det ville vi gerne byde vores familie og venner - så derfor var valget ikke så svært. For Carsten betyder det meget, at vin og mad passer sammen, så det bliver en samlet oplevelse.
Da vi sad med Kim og aftalte menuen, viste han os ned i vinkælderen - her blev vi begge helt solgt! Vi skulle selvfølgelig vælge sommeliens selskabspakke!

Op til festen skulle vi bare glæde os - alt var planlagt og vi skulle ikke røre en finger.
Servicen på dagen var i top - vi startede i haven, hvor champagnen blev sablet!
Vores familie havde arrangeret, at kroens dekoratør havde opsat en æresport omkring døren til vores fest. Selvfølgelig pyntet med samme blomster som sat på bordene.
Super fest - mad og vinene var en oplevelse i sig selv, bar, musik og dans efter maden - alle gæster var imponerede og vi havde en fest som vi aldrig glemmer - Tak"

//Jytte & Jørn

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan gøre for Jer - så se her

I vores køkken lægger vi vægt på klassiske madtraditioner, vi laver alt fra bunden, og bager brød og kager hver dag.

Vores mad får den tilberedningstid og kærlighed den fortjener.

Vi dyrker vores egne urter i krohaven, så når vi skriver hjemmelavet, så er det både hjemmelavet og så vidt muligt hjemmedyrket.

Vores menuer variere, vi er helt tæt på naturen og lave mad efter årstiden – så får vi det bedste fra marken, vandet, haven og skoven.

Vi bryster os af at være den eneste restaurant i Roskilde området, der har vores egen sommelier (vintjener). Dette er jeres garanti, for at I får den bedste oplevelse af sammensætningen mellem mad og drikkevarer.

 

Se vores selskabsmenuer

Forslag til menu

2,169 total views, 1 views today