Selskabsmenu vinter

Selskabsmenu vinter

Selskabsmenu-vinter

Du kan sammensætte en 3 eller 4 retters menu (ved 4-retters vælger du 2 retter fra forretterne)
- Her kan du læse om hvordan din fest bliver med en 4-retters - tryk her

FORRETTER

  • Kr. 90Græskarsuppe
    Med ristet kammusling og sprød pancetta
  • Kr. 85*Gravad kalveinderlår
    Med syltet løg, cremet mandel og balsamico glace
  • Kr. 95*Syltet vesterhavs torsk
    Med sprøde rodurter, cremet persilleolie samt persillesne
  • Kr. 80Trøffelfarseret perlehøne
    Rulle af perlehønebryst med beder og salat, drysset med sprødt skind 

HOVEDRETTER

  • Kr. 195Bavette af amerikansk okse
    Serveret med grove rodurter, bearnaisesauce, kartofler og bacon
  • Kr. 215*Helstegt kalvekam
    Anrettet med braiserede kalvehaler og jordskokker med urter
  • Kr. 175Citrusstegt filet af frilands gris
    Med braiseret kæbe som ”brændende kærlighed”
  • Kr. 190Bagt torsk
    Garneret a la kogt torsk med sennep, rødbede, peberrod og kartoffel

DESSERTER

  • Kr. 95*Crème brûlée
    Den klassiske vanillecreme brændt med rørsukker. Serveret med is
  • Kr. 80Rombagt ananas
    Med pinacolada, ananaschips samt is
  • Kr. 85Nødde mazarin
    Med toffie, sirup samt nøddeis
  • Kr. 85Oste
    Et udvalg af dejlige modne oste med tilbehør
  • Kr. 95*Chokolade, chokolade og atter chokolade
    Det søde køkken rundt med chokolade
  • Kr. 48Petit fours
  • Kr. 65Alle forretter kan serveres som mellemretter

Menuer

forår

Selskabspakke - Sommer

efterår

Drikkevarer

 

623 total views, 3 views today