Selskabsmenu forår

Selskabsmenu forår

selskabsmenu_forår

Du kan sammensætte en 3 eller 4 retters menu (ved 4-retters vælger du 2 retter fra forretterne)

- Her kan du læse om hvordan din fest bliver med en 4-retters - tryk her

FORRETTER

  • Kr. 85Tarteletter med høns i asparges
    Plukket høne med hvide og grønne asparges i cremet sauce
  • Kr. 130*Stenbiderrogn
    Cremefraiche, løg og ristet brød
  • Kr. 80Røget torsk
    Ramsløgs-mayonnaise og serveret med salater
  • Kr. 90Smørdampede asparges
    Med sprød skinke, parmasan vinaigrette og mandler

HOVEDRETTER

  • Kr. 195Bavette af amerikansk okse
    Serveret med nye grøntsager, bearnaisesauce og pommes Anna
  • Kr. 195Langtidsstegt kalvefilet
    Med jordskok, kartoffel, porre og kalveglace
  • Kr. 175Unghane Danois
    Stegt bryst med confiteret lår, rabarber, agurk og persillekartofler
  • Kr. 205*Stegt helleflynder
    Citrus sauce, forårsløg, nye gulerødder samt nye kartofler

DESSERTER

  • Kr. 95*Crème brûlée
    Den klassiske vanille creme brændt med rørsukker. Serveret med is
  • Kr. 90Rabarber
    Det søde køkken rundt med rabarber
  • Kr. 75Mazarin
    Med frugtmousse og sylt
  • Kr. 85Oste
    Et udvalg af dejlige modne oste med tilbehør
  • Kr. 90Gateau Marcel
    Fransk chokoladekage med frugt og is
  • Kr. 48Petit fours
  • Kr. 65Alle forretter kan serveres som mellemretter

Menuer

Selskabspakke - Sommerefterår

Selskabspakke - vinter

kro klassik

Drikkevarer

3,044 total views, 1 views today