Selskabsmenu efterår

Selskabsmenu efterår

selskabsmenu_efterår

 

Du kan sammensætte en 3 eller 4 retters menu (ved 4-retters vælger du 2 retter fra forretterne)
- Her kan du læse om hvordan din fest bliver med en 4-retters - tryk her

FORRETTER

  • Kr. 85Svampetoast
    Smørristet brioch med stegte svampe, svampecreme og crudité
  • Kr. 80Vildt consommé
    Med trøffelsouffle, rodurter og trøffelolie
  • Kr. 95Ristet sandart
    Med beurre blanc og urter i julienne
  • Kr. 125*Ballontine af vagtel
    Vagtelbryst i butterdej med foie gras, spinat og kraftig glace

HOVEDRETTER

  • Kr. 195Bavette af amerikansk okse
    Serveret med rodurter, bearnaise sauce og kartofler med løg og bacon
  • Kr. 205*Krydderstegt dyrekølle
    Serveret med smørstegte æbler, bær og svampe, hertil svampesauce
  • Kr. 180Glaseret andebryst
    Hertil kartofler vendt med confit, rodurter, timian og brombærsky
  • Kr. 190Fiskefilet bonne femme
    Dampet fiskefilet på svampe og løg, gratineret med hollandaise

DESSERTER

  • Kr. 95*Crème brûlée
    Den klassiske vanille creme brændt med rørsukker. Serveret med is
  • Kr. 95*Æbler, æbler og atter æbler
    Det søde køkken rundt med danske æbler
  • Kr. 85Sandkage
    Med sabayonne creme og friske bær
  • Kr. 85Oste
    Et udvalg af dejlige modne oste med tilbehør
  • Kr. 90Gateau Marcel
    Fransk chokoladekage med kompot og is
  • Kr. 48Petit fours
  • Kr. 65Alle forretter kan serveres som mellemretter

Menuer

Selskabspakke - vinter

forår

Selskabspakke - Sommer

Drikkevarer

 

2,857 total views, 8 views today