70 års fødselsdag

70 års fødselsdag på Svogerslev Kro

"Jeg fyldte 70 år her i maj.
Vi drøftede længe inden om jeg overhovedet skulle holde fest. En bekendt fortalte at de lige have været til selskab på Svogerslev Kro. Det havde været en rigtig god oplevelse og jeg undersøgte hvad de kunne tilbyde mig.
Store dele af min familie er fra Lolland, så jeg ville give dem en  overnatningsmulighed. Så bestilte 4 værelser - og ét til mig.
Til festen var alt i top og alle gæster var imponerede - skøn mad og dejligt at kunne nyde alle mine gæster uden jeg skulle bekymre mig om andet end at være værtinden.
Om morgenen var alle samlet til morgenbuffet - her var bred enighedhed om en fantastisk fest og et godt ophold på Svogerslev kro"

//Tove, Hedehusene

[Spacer]

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan gøre for dig når du fylder 70 år - så se her

I vores køkken lægger vi vægt på klassiske madtraditioner, vi laver alt fra bunden, og bager brød og kager hver dag.

Vores mad får den tilberedningstid og kærlighed den fortjener.

Vi dyrker vores egne urter i krohaven, så når vi skriver hjemmelavet, så er det både hjemmelavet og så vidt muligt hjemmedyrket.

Vores menuer variere, vi er helt tæt på naturen og lave mad efter årstiden – så får vi det bedste fra marken, vandet, haven og skoven.

Vi bryster os af at være den eneste restaurant i Roskilde området, der har vores egen sommelier (vintjener). Dette er jeres garanti, for at I får den bedste oplevelse af sammensætningen mellem mad og drikkevarer.

Se vores selskabsmenuer

forslag til din fest

3,361 total views, 1 views today