50 års fødselsdag

50 års fødselsdag på Svogerslev Kro

50 års fødselsdag

"Jeg rundede et skarpt hjørne - 50 år her i efteråret.

Vi drøftede længe inden om jeg overhovedet skulle holde fest. Min ven Kenn nævnte en dag for os, at han lige havde været på Svogerslev Kro og få god mad. Min kone og jeg tænkte, at vi kunne kigge forbi en dag og teste maden af. Vi fik ikke kun god mad, vinene og servicen fra personalet var høj klasse.

Jeg ville holde min 50 års fødselsdag på kroen! - fik en aftale om at vi skulle se forbi og aftale min fødselsdag.

Kim inviterede os først ned i kroens vinkælder - her viste han mig hvilke vine jeg kunne servere for mine gæster, når festen skulle afholdes i efteråret.

 

Til festen var alt i top og alle gæster var imponerede - det eneste jeg skulle koncentrere mig om var at  feste med mine venner og familien!

//Michael, Himmelev

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan gøre for dig når du fylder 50 år - så se her

I vores køkken lægger vi vægt på klassiske madtraditioner, vi laver alt fra bunden, og bager brød og kager hver dag.

Vores mad får den tilberedningstid og kærlighed den fortjener.

Vi dyrker vores egne urter i krohaven, så når vi skriver hjemmelavet, så er det både hjemmelavet og så vidt muligt hjemmedyrket.

Vores menuer variere, vi er helt tæt på naturen og lave mad efter årstiden – så får vi det bedste fra marken, vandet, haven og skoven.

Vi bryster os af at være den eneste restaurant i Roskilde området, der har vores egen sommelier (vintjener). Dette er jeres garanti, for at I får den bedste oplevelse af sammensætningen mellem mad og drikkevarer.

Se vores selskabsmenuer

forslag til din fest

3,666 total views, 1 views today