40 års fødselsdag

40 års fødselsdag på Svogerslev Kro

"Vi fyldte begge 40 år her i sommer og det var så længe siden vi havde holdt en stor fest.
Vi bor i Roskilde og følger Svogerslev Kro på Facebook - så det var det første sted vi lige kunne komme på, at holde festen.
Vi var begge enige om, at det skulle være en lidt uformel fest - så havde faktisk besluttet os for buffet, inden vi tog op og aftalte det sidste med Kim på kroen.
Efter maden var aftalt inviterede Kim os med ned i kroens vinkælder - her viste han os hvilke vine vi kunne servere for vores gæster. Fed vinkælder de har - fuld af autenticitet.
Til festen var alt i top og alle gæster var imponerede - baren blev sat på og jukeboxen tændt - venner og familie festede til den lyse morgen - Tak!"

//Heidi og Morten, Roskilde

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan gøre for dig når du fylder 40 år - så se her

I vores køkken lægger vi vægt på klassiske madtraditioner, vi laver alt fra bunden, og bager brød og kager hver dag.

Vores mad får den tilberedningstid og kærlighed den fortjener.

Vi dyrker vores egne urter i krohaven, så når vi skriver hjemmelavet, så er det både hjemmelavet og så vidt muligt hjemmedyrket.

Vores menuer variere, vi er helt tæt på naturen og lave mad efter årstiden – så får vi det bedste fra marken, vandet, haven og skoven.

Vi bryster os af at være den eneste restaurant i Roskilde området, der har vores egen sommelier (vintjener). Dette er jeres garanti, for at I får den bedste oplevelse af sammensætningen mellem mad og drikkevarer.

Se vores selskabsmenuer

forslag til din fest

2,789 total views, 1 views today