Sådan slipper du for at hænge ind over gryderne – på årets sidste dag!

Sådan slipper du for at hænge ind over gryderne – på årets sidste dag!

Mads elsker at lave mad og som Lisbet siger – han kan ”hænge ind over gryderne i timevis”

- Sidste år til nytår - prøvede de noget nyt!

Du skal møde Lisbet!
Lisbet og hendes mand Mads bor her i Roskilde.

De senere år har de fejret nytårsaften hos vennerne – sidste år var det så deres tur til at holde nytårsaften.

Du har nok gættet at Lisbet og Mads (ligesom et par hundrede andre) hentede deres nytårsmenu her på kroen sidste år!

”Jeg tror samlet set ikke, at det er meget dyrere fremfor at lave maden selv – og det er virkelig skønt blot at skulle lune og anrette maden, så man har tid til at prioritere sig selv og familien imens” siger Lisbet.

Herunder kan du læse hvad Lisbet og Mads oplevede, da de hentede nytårsmad til deres gæster sidste år.

KLIK HER OG FÅ HJÆLP TIL DIN NYTÅRSMENU

lisbet_gaester

Som vært vil du altid have en masse overvejelser!
(glade gæster kommer ikke af sig selv)

.... og det kan være angst provokerende, når du vælger at slippe tøjlerne og overlade madlavningen til andre!

For:
"er der mon mad nok?"
"kan alle mine gæster mon lide maden?"

Lisbet og Mads fortælle om deres nytårsaften:
1. Det var meget nemmere at hente maden – stor tidsbesparelse
2. Mega lækker mad
3. Det er altid skønnere selv at spise noget, som andre har lavet
4. Rart at andre er kreative på ens bekostning, så man ikke selv skal finde på en menu, der passer sammen og til lejligheden.

Bonus var:
- der var tid til at sove til middag
- der var overskud til at få pyntet hjemmet flot op til denne sidste aften
- skønt sætte sig til bords uden sved på panden og mados i tøjet!

Hva så med dig? - skal du stå for det HELE selv igen i år?

Få overskud til dine gæster og mindre sved på panden til nytår HER

Hvis du har spørgsmål til menuen eller vine, som passer til - fang mig på 46383005 eller kontakt@svogerslevkro.dk

//Kim Frost

2,161 total views, 2 views today

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar