Aften kort – a la carte

 

AFTEN KORT - A LA CARTE
Åbent kl. 17 - 21

 

FORRETTER

    • Kr. 135Stegt foie gras
      kirsebær, sprødt skind og radicchio.
    • Kr. 125Kantarel toast
      stegte kantareller i cremet sauce på smørstegt brioche.
    • Kr.85 Rejecocktail
      Romainesalat, håndpillede rejer og thousand island dressing.
    • Kr. 95Gravad kalveinderlår
      Aioli, løg og knas.

HOVEDRETTER

  • Kr. 248Grillet Dansk ribeye                                      pommes frites, rødvinssauce, marv, fedtegrever og løg.
  • Kr. 238Stegt lammeculotte
    ratatouille,tomatsauce og oliven.
  • Kr. 198Let saltet torsk.
    Persille, hvidløg, citron og knust kartoffel rørt med rygeost.

KRO KLASSISK

  • Kr. 288Flamberet perberbøf (Flamberes ved bordet - min. 2 pers.)
    Af Dansk oksemørbrad med dagens kartoffel og madagaskar pebersauce
  • Kr. 198Wienerschnitzel
    Af Dansk kalveinderlår med ærter, pommes sautè og skysauce

DESSERTER

  • Kr. 148Crepe fraiche ( min. 2 pers.)
    Pandekager flamberet ved bordet med jordbær, is og knas.
  • Kr. 95Chokolade og kirsebær
    kage, bær og is.
  • Kr. 95Bær tærte
    Mousse, saltet karamel og sorbet.
  • Kr. 95Udvalg af oste
    Serveret med sylt og knækbrød
  • Kr. 48Petit Fours

 

 

 

55,800 total views, 28 views today