Aften kort – a la carte

 

AFTEN KORT - A LA CARTE
Åbent kl. 17 - 21

 

FORRETTER

    • Kr. 85Tatar af kalveinderlår
      Med rygeostcreme, sprødt rugbrød, radise og ramsløg.
    • Kr. 75Terrine af gris og and
      Med Dijonvinaigrette og fersken.
    • Kr. 105Tartelet
      Med skaldyr og asparges i hummersauce.
    • Kr. 125Danske asparges fra Lammefjorden
      Med håndpillede rejer og sauce Mousselin.

HOVEDRETTER

  • Kr. 238Medallion af kalvemørbrad
    Med morkelsauce og nye grøntsager.
  • Kr. 228Confiteret kyllingelår fra Hopballemølle
    Med grøntsagsfrikasse og nye kartofler.
  • Kr. 198Stegt laks
    Med ramsløgssauce, asparges og ravioli.

KRO KLASSISK

  • Kr. 288Flamberet perberbøf (Flamberes ved bordet - min. 2 pers.)
    Dagens kartoffel og madagaskar pebersauce
  • Kr. 198Wienerschnitzel
    Serveret med dreng, ærter, pommes sautè og skysauce

DESSERTER

  • Kr. 148Crepe Suzette (Flamberes ved bordet - min. 2 pers.)
    Flamberet pandekager med citron, appelsin, mandel samt vaniljeis.
  • Kr. 95Rabarber crumble
    Med mælkeis.
  • Kr. 95Tiramisu
    Med kaffesirup og is.
  • Kr. 95Variation af pistacie
    Det søde køkken med pistacie
  • Kr. 95Udvalg af oste
    Serveret med sylt og knækbrød
  • Kr. 48Petit Fours

 

 

 

51,455 total views, 9 views today