Aften kort – a la carte

 

AFTEN KORT - A LA CARTE
Åbent kl. 17 - 21

 

FORRETTER

    • Kr. 85Tatar af kalveinderlår
      Med rygeostcreme, sprødt rugbrød og jordbær.
    • Kr. 85Røget makrel
      Med purløg og radise.
    • Kr. 105Tartelet
      Med Hopballemølle kylling og Lammefjords asparges.
    • Kr. 125Danske asparges fra Lammefjorden
      Med håndpillede rejer og sauce Hollandaise.

HOVEDRETTER

  • Kr. 248Grillet Ribeye
    Med pommes frites, kryddersmør og nye løg.
  • Kr. 238Hopballemølle kylling
    Med trøffel, stegt foie gras og asparges.
  • Kr. 198Hel smørstegt rødspætte
    Med smørsauce og nye kartofler.

KRO KLASSISK

  • Kr. 288Flamberet perberbøf (Flamberes ved bordet - min. 2 pers.)
    Af Dansk oksemørbrad med dagens kartoffel og madagaskar pebersauce
  • Kr. 198Wienerschnitzel
    Af Dansk kalveinderlår med ærter, pommes sautè og skysauce

DESSERTER

  • Kr. 148Crepe fraiche ( min. 2 pers.)
    Pandekager flamberet ved bordet med jordbær, is og knas.
  • Kr. 95Danske jordbær
    Med is og skum.
  • Kr. 95Koldskål
    Med kammerjunker.
  • Kr. 95Udvalg af oste
    Serveret med sylt og knækbrød
  • Kr. 48Petit Fours

 

 

 

53,460 total views, 3 views today