Aften kort – a la carte

 

AFTEN KORT - A LA CARTE
Åbent kl. 17 - 21

 

FORRETTER

    • Kr. 95Kartoffel/porre suppe
      med bacon.
    • Kr. 95Lakserilette
      af røget laks, rørt med cremefraiche, urter, og anrettet med ristet rugbrød.
    • Kr.95 Rejecocktail
      Romainesalat, håndpillede rejer og thousand island dressing.

HOVEDRETTER

  • Kr. 248Tournedos                                       med pommes frites og bearnaise.
  • Kr. 198Gråandebryst
    med confiteret lår, æbler, calva og foie gras.
  • Kr. 238Lakse Steak.
    med kaperssauce, grønt og stegte karofler.

KRO KLASSISK

  • Kr. 288Flamberet perberbøf (Flamberes ved bordet - min. 2 pers.)
    oksemørbrad med dagens kartoffel og madagaskar pebersauce
  • Kr. 198Wienerschnitzel
    kalveinderlår med ærter, pommes sautè og skysauce
  • Kr. 155Hakkebøf
    med bløde løg, spejlæg, skysauce og hvide kartofler.

DESSERTER

  • Kr. 148Crepe Suzette ( min. 2 pers.)
    Pandekager flamberet ved bordet med is og knas.
  • Kr. 953 x is med knas.
  • Kr. 95Fragilité
    med syltede bær.
  • Kr. 95Udvalg af oste
    Serveret med sylt og knækbrød
  • Kr. 48Petit Fours

 

 

 

58,961 total views, 1 views today