Aften kort – a la carte

 

AFTEN KORT - A LA CARTE
Åbent kl. 17 - 21

 

FORRETTER

    • Kr. 115Charcuterie
      Rilette, pølse, skinke, sylt og surt.
    • Kr. 125Carpaccio af laks
      Asian style.
    • Kr.85 Rejecocktail
      Romainesalat, håndpillede rejer og thousand island dressing.
    • Kr. 95Stegte svampe
      Med bouillon og krokette.

HOVEDRETTER

  • Kr. 248Grillet Dansk ribeye                                      , Pommes frites og bearnaise.
  • Kr. 198Gråandebryst
    Med confiteret lår, æbler, calva og foie gras.
  • Kr. 238Stegt rødtunge.
    Med svampe og musling sauce.

KRO KLASSISK

  • Kr. 288Flamberet perberbøf (Flamberes ved bordet - min. 2 pers.)
    Af Dansk oksemørbrad med dagens kartoffel og madagaskar pebersauce
  • Kr. 198Wienerschnitzel
    Af Dansk kalveinderlår med ærter, pommes sautè og skysauce

DESSERTER

  • Kr. 148Crepe Suzette ( min. 2 pers.)
    Pandekager flamberet ved bordet med is og knas.
  • Kr. 95Abrikos, is og knas.
  • Kr. 95Æbledessert
    Det søde køkken rundt om æbler.
  • Kr. 95Udvalg af oste
    Serveret med sylt og knækbrød
  • Kr. 48Petit Fours

 

 

 

57,914 total views, 3 views today