Ramsløg pibler frem

Ramsløg pibler frem

IMG_1775

Lige nu pibler den skønne grønne ramsløg op af jorden.

Smagsmæssigt er en krydsing mellem løg og hvidløg. Om 14 dage står tæt i skovbunden.

Du tager ikke fejl af deres fantastiske aroma, når du går en tur i skoven, ja man bliver nærmest blæst omkuld af den vilde hvidløgsaroma.

Når du bruger ramsløg i maden, kan den med fordel hakkes eller blendes. Så frigives de naturlige olier i planten og smagen træder bedre frem.

Prøv at lave en ramsløgspesto af friskplukket ramsløg, olivenolie, salt og peber.

Du kan bruge pestoen som dressing i salat, som smørelse til et nybagt brød, eller noget helt 3.

 

Får du lyst til at sætte tænderne i sæsonens råvarer i vores stuer - snyd ikke dig selv, Klik her og se mere

Andre måder at anvende de sprøde ramsløgsblade i dine retter - kunne være at:

◊ Hakke dem fint og vende dem i din kødsauce inden servering.
◊ Blende ramsløg, lidt olie og salt - smør den på din ovnstege kylling.
◊ Lave en fantastisk dressing med finthakket ramsløg til din grønne salat.

Vi er i køkkenet vilde med  sæsonernes skiftende råvarer. Håber vores passion smitter af, til inspiration i dine retter eller til et besøg her hos på kroen.

 

1,745 total views, 3 views today

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar