Guide til lokale råvarer

Guide til lokale råvarer

Her er guiden til jeres lokale gastronomiske sommeroplevelser...!

Hele Sjælland er spækket med danske råvarer lige fra de hoppende lam på marken, de friske makreller i havet til de skønne røde jordbær.

Spørger du os hvad vores holdning er - SÅ får du svaret: Det er da helt hul i hovedet ikke at bruge de lokale råvarer, tilberede dem med respekt og servere dem for vores sultne gæster.

I vore sæsonmenu bestræber vi os på at indtil flere råvarer er fra vores lokale opland.

Local Cooking - Svogerslev Kro 01 Her i foråret deltog vi sammen med 11 andre restaurater, i konkurrencen Local cooking om den bedste lokale ret, med Sjællandske råvarer. Se mere om dagen her.

Østdansk turistme har lige udgivet magasinet SMAG - virkeligt et fantastisk perspektiv på hvad Sjællands lokale producenter tilbyder. Men også et udpluk af de restauranter, som elsker at udnytte de skønne danske råvarer.

local cooking

Brug dette magasin som guide - måske den kunne danne grundlag for jeres gastronomiske sommeroplevelser på Sjælland?

RIGTIG GOD SOMMER!

938 total views, 1 views today

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar