Google eller GPS – hvordan finder du et hotel på Sjælland?

Google eller GPS – hvordan finder du et hotel på Sjælland?

Google eller GPS
- hvordan finder du et hotel på Sjælland?

Jeg kan slet ikke lade vær med at spørge nye gæster, hvordan de har fundet frem til vores kro, og om hvorfor valget faldt på netop os. Specielt i dag hvor der er så megen konkurrence om at blive fundet i søgemaskinerne. I denne uge fik jeg en aha-oplevelse - en gæst tjekkede ud, og imens vi fik afregnet, spurgte jeg, hvordan han havde fundet vej hertil. Han svarede, at han havde fundet os på sin GPS ved at søge efter hotel i nærheden. Her er det tilfældighedernes spil og ude af vores hænder, at kunne fortælle hvorfor de netop skal vælge os....

 

Det fik mig til at skrive dette indlæg - for at få firmaer til at tænke over følgende:

• Når du sender dine medarbejdere til Sjælland for at arbejde, skal de så selv finde overnatningsmulighed? - Eller er det en fast procedure, at firmaet selv booker hjemmefra?

• Bekymrer du dig om, at din medarbejdere har det godt imens, han/hun er væk fra virksomheden?

Vores hverdagsgæster er tit håndværkere eller salgsfolk, som lægger vægt på at sove i en god seng, men også at de hér kan få et ordentligt måltid mad.

Vi holder utroligt meget af de mange stamgæster, vi har, og af at få et kendt ansigt på besøg og kunne give dem deres favoritværelse og vide, om de plejer at ville have drikkevarer med på værelset inden aftensmaden – ja, sågar den lille detalje, om de bruger noget i deres morgenkaffe.

I sidste uge overraskede jeg en gæst ved at kunne huske hvilket vejr, det var sidst, han var her. Det betyder rigtig meget for os, at vores gæster har det godt imens, vi har dem boende, men også at kunne sende en glad person ud af døren, med et "hav en dejlig dag".

Vi tilbyder også at smøre en frokostmadpakke og at give kaffe med til arbejdsdagen. De gæster, som benytter muligheden for madpakken, får mad med, som er muligt at spise i en bil eller mens de er på farten.

En god start på dagen starter i en af vores ældste stuer. Her serveres klassisk dansk morgenmad med nybagte boller, hjemmelavet syltetøj, ost og pålæg. Dagens avis kan læses inden arbejdsdagen starter med juice i glasset og en god kop kaffe/the og et levende lys på bordet.

"Svogerslev Kro er et fantastisk sted!! Som kørende sælger i 16 år, har jeg prøvet ganske mange spisesteder - Svogerslev Kro, er bestemt eet af de dejligste og hyggeligste steder jeg har besøgt. Maden er suveræn god, god Dansk mad, i gode mængder, og netop den specielle kvalitets mad, man forbinder med kromad.
Jeg kunne slet ikke lade være med at bruge Svogerslev Kro, når jeg var på Sjælland. Meget hyggelige og dejlige værelser, netop med sjæl og stil, og så er jeg meget imponeret over den altid venlige og varme modtagelse man får!!
Svogerslev Kro er som nævnt, ganske enkelt fantastisk, både for gane og sjæl og så er det ikke engang dyrt.
//Klaus"

Hvordan fortrækker du, at dine overnatninger i forbindelse med arbejde foregår?
- Smid gerne en kommentar i feltet nedenfor, vil rigtig gerne høre din personlige erfaring - oplevelser på et nyt hotel, eller som stamgæst.

//Anne - Kromutter

1,705 total views, 1 views today

1 Comment

  1. Som kunde, vil jeg allerhelst komme til et sted hvor man får en super service, for det betyder så uendeligt meget. De små ting kan fylde meget og jeg ville absolut vende tilbage til jeres kro, når nærværet er så meget tilstede.
    Jeg har endnu ikke selv brugt at skulle finde et hotel eller lignende med min GPS, her bruger jeg klart google til at søge efter muligheder først.
    Det er dog heller ikke altid nemt at finde de “gode” steder, bare ved at google sig frem, så anbefalinger er også i højsædet hos mig.

    Jeg tror snart jeg skal en tur forbi jeres kro 🙂

    Anja

Skriv en kommentar