Folkekøkken 2019

Vi Byder op til folkekøkken fredag den 29 marts 2019 kl: 18.30

 

Arkivfoto af svogerslev kro

Ved et hyggeligt og stemningsfyldt fællesbord er der lagt op til en aften med:

  •  En lækker 4 retters menu for kun 250.-
  • Øl og vin fra de lokale til fornuftige priser

MENU:

Duroc skinke og rilette af vildsvin og and med sylt og surt.

Økologiske æg med trøffekmayonaise.

Dehydreret rødbede med sesam.

Stenbiderrogen tilsmagt med cognac på citrus pannacotta.

Bagt saltet torsk med kål og torskerognsblanquet.

Porre/polentamousse og løjrom.

Braiseret kalveskank med forårsbryg fra Herslev.

Grillet kål med mormor dressing, skalotteløg og citronskal.

Kartofler med gremolate.

Små bitre salater med Dijon vinaigrette.

1/1 saltbagt selleri.

Hjemmebagte pandekager.

regnbue is og chokolade sauce.

Vanille is med sauce a la crepe suzette.

Alt dette for kun 250.- 

husk der skal bestilles plads ved bordet på mail: kontakt@svogerslevkro.dk eller

på telefon : 4638 3005

Der er begrænset antal pladser.

 

Vi glæder os til at se Jer.

2,072 total views, 1 views today