Events og nyheder

Lina nappede en flot bronzemedalje!

[caption id="attachment_6321" align="aligncenter" width="900"] Lina (kokkeelev) og Dennis (køkkenchef)[/caption] Vores søde kokkeelev Lina Grosso Pedersen er fra d. 18. marts færdigudlært kok fra Svogerslev Kro. Fredag d. 24.02 bestod Lina med flot bronzemedalje til sin eksamen på Hotel- og restaurantskolen i København. Ord som flittig, grundig og nøjsom beskriver Linas stille væsen, der har vundet frem igennem hendes elevtid her i køkkenet, hvor hun er yderst vellidt blandt hele personalet. Lina er under sin elevperiode vokset med opgaverne, der følger med når man er kok på Svogerslev Kro. Nemlig evner og forståelse for at lave mad til flere selskaber af gangen samt have "fingeren på pulsen" i en propfuld restaurant! Vi sender med stolthed en faglig ung kvinde videre ud i branchen med rigtig god smag i munden...
Læs mere

Taler du mon midt i hovedretten?

Hold den rigtige tale DING -DING - DING... der slåes på glasset - og så stopper gæsterne høfligt med at spise!! Men hvad sker der, hvis du slår på glasset midt i maden? Er du typen, som spontant får lyst til at rejse dig op og holde tale for værten? - Ja eller kender du typen, som pludselig får lyst til at fortælle en god historie om værten - midt i hovedretten?! Så er her lige et par ting du skal overveje, hvis du afbryder gæsterne - lige når de har fået serveret varm mad på tallerkenen! For: Du må godt rejse dig op midt i maden og sige få ord - såsom udbringe en skål eller sige tillykke til værten/værtsparret og så lade gæsterne...
Læs mere

Sådan slipper du for at hænge ind over gryderne – på årets sidste dag!

Mads elsker at lave mad og som Lisbet siger – han kan ”hænge ind over gryderne i timevis”

- Sidste år til nytår - prøvede de noget nyt!

Du skal møde Lisbet! Lisbet og hendes mand Mads bor her i Roskilde.

De senere år har de fejret nytårsaften hos vennerne – sidste år var det så deres tur til at holde nytårsaften. Du har nok gættet at Lisbet og Mads (ligesom et par hundrede andre) hentede deres nytårsmenu her på kroen sidste år! ”Jeg tror samlet set ikke, at det er meget dyrere fremfor at lave maden selv – og det er virkelig skønt blot at skulle lune og anrette maden, så man har tid til at prioritere sig selv og familien imens” siger Lisbet. Herunder kan du læse hvad Lisbet og Mads oplevede, da de...
Læs mere

Bare der var tid og råd til at spise ROKOST hele ugen!

Her er Camilla - lidt af en ROKOST nørd - hvis nogen spørger! ROKOST er navnet på den Madfestival, som i uge 41 ruller ind over flere af Roskildes restauranter. Og som Camilla siger: "Flere og flere har fået øjnene op for dette fantastiske koncept. - Så der er rift om billetterne." Klik her og få fingrene i dine billetter - før de er væk! potporri-rokost[spacer] Camilla har deltaget som gæst i de 2 tidligere ROKOST. Begge år på 2 restauranter. "Første gang tænkte jeg; 2 retter til den pris, mon det virkelig kan være godt? - Min begejstring var stor og bekymringen blev gjort til skamme...!" [spacer] De 4 væsentlige udbytter, som Camilla slår på er: Udbytte 1: Helt klart værdien af at spise årstidens lokale råvarer til en...
Læs mere