Bøf og bearnaisesauce en gang om ugen

Bøf og bearnaisesauce en gang om ugen

"En god bøf med hjemmelavet bearnaisesauce gør dig godt, for du har brug for fedtstofferne fra dyr" - sådan skrev Metroxpress i sidste uge.

Det er god læsning for os - men også for dem, der elsker den klassiske møre bøf og den hjemmelavede sauce bearnaise!

 

"Mennesket har spist kød og animalske fedtstoffer i årtusinder, så det lyder jo heller ikke sandsynligt, at vi pludselig skulle dø af kød, mælk og æg, uddyber Janne Faerber til Metroxpress. Hun bakkes op af de danske forskere - professor Arne Astrup, professor Steen Stender og professor Jørn Dyerberg"

 

Vores Sauce Bearnaise er selvfølgelig lavet med udgangspunkt i vores hjemmelavet essens. Den laves på hvidvin, hvidvinseddike, persille og masser af skalotteløg.

Essensen legeres op med æggeblommer, indpiskes med masser af varmt afklaret smør og rundes til sidst af med masser af frisk hakket estragon og et drys cayennepeber.

Det nævnes i artiklen, at man med god samvittighed kan spise en god rød bøf med tilhørende bearnaisesauce én gang om ugen. Hvornår har du sidst forkælet dig med en lækker mør bøf med håndskårene pommes frites og Sauce Bearnaise?

Har du spist din bøf med bearnaise i denne uge - RIBEYE MED POMMES FRITES OG SAUCE BEARNAISE

Læs hele artikel fra MetroXpress her

//Kromutter

848 total views, 1 views today

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar